- преглед и овера такмичарских легитимација
 - антропрометрија
 - моторичка тестирања
 - биохемијска тестирања
 - динамометрија
 - ергоспирометрија
 - флексиметрија
 - оцена такмичарске способности
 - процена коначне висине
 - теренски тестови
 - тест оптерећења
 - ултразвук скелетног система
 - исхрана и суплементација
 - идентификација таленатаСПОРТСКА МЕДИЦИНА

У области медицине спорта, вршимо периодичне систематске прегледе спортиста и оверу такмичарских легитимација, uz основни преглед - ЕКГ у миру, антропометрија, преглед срца и плућа, локомоторног система, ТА, тестом оптерећења и крвном сликом.

Располажемо могућностима најсавременијих функционалних тестирања спортиста, свих категорија и узраста, у лабораторијским и теренским условима.Вршимо процену и прогнозу спортске форме и достигнућа, обезбеђујемо неопходне информације тренеру у изради плана тренинга, исхране и суплементације. На основу резултата тестирања помажемо у предселекцији за врсту спорта и позицију у тиму. Код млађих категорија спортиста вршимо процену биолошког сазревања и коначне висине.

Спортску медицину у Поликлиници води стручни тим на челу са проф.др Сергејом Остојићем и др Милком Пољак, а о њиховом раду говори и велики број задовољних клијената са којима годинама сарадјујемо (Спортско друштво Црвена звезда, Спортско друштво Партизан, ФК Рад, ФК Спартак, ФК Доњи Срем, Тениски савез Србије, Одбојкашки савез Србије, Атлетски савез, Олимпијски комитет)

Сарађујемо са Центром спортских наука– CHESS www.chess.edu.rs